Players?

Idag hade jag tänkt prata om människor som byter kille/tjej lika ofta som när de byter underkläder och de som håller på med massa samtidigt.

Om man har bestämt sig för att ha ett förhållande ska man inte göra slut efter en vecka och sen bli tillsammans med en annan två dagar efteråt. När man är tillsammans med någon ska man gilla personen och personen ska gilla dig också, om ni är tillsammans för andra skäl så kommer det inte gå bra. Ett förhållande är inte något man bara kan ha utan att ha känslor för varandra. För när man har ett förhållande så ska man lita på sin partner, älska den och alltid finnas där. Så innan man bestämmer sig för att ha ett förhållande borde man tänka om några gånger. De flesta känner knappt sin kille/tjej utan de faller för deras partners utseende.
Nu till andra saken jag hade tänkt ta upp. Jag hatar verkligen killar som håller på med massa andra samtidigt som när man är på '' g '' med killen. Det känns verkligen som att de är otrogna då. Om man har bestämt sig för att vilja ha en tjej ska man inte hålla på med massa andra. Alla tjejer vill känna sig så här ''I want you to make me feel like i'm the only girl in the world'' och inte en i mängden. En sak som killarna inte vågar ge till alla sina tjejer är facebook lösen, mobilen och sin msn. För där har de massa tjejer, svin.

Nu menar jag inte alla killar och det är ju självklart likadant med vissa tjejer!



Kommentarer
Postat av: Selma

Allt bra vännen ? :)

2012-04-07 @ 23:53:19
URL: http://sellmaanetzell.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

allt bra med dig söt?:D

2012-04-08 @ 15:52:06
URL: http://eemma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0